12 tot en met 18 jaar

Vraag je je wel is af hoe andere jongeren omgaan met de scheiding van hun ouders? Zou je graag meer willen lezen over de ervaringen en tips van anderen? Hieronder staan enkele boeken voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Ieder boek behandelt een ander thema.

 

  Titel Auteur Categorie

Prijs

De kaft van het boek 'Verdriet met mayonaise'. Een boek voor kinderen van 12 tot 18 jaar die te maken krijgen met de scheiding van hun ouders.

Verdriet met mayonaise Carry Slee Emoties

€4,99

 De kaft van het boek 'Ouders uit elkaar, heb ik dat!'. Een boek voor kinderen van 12 tot 18 jaar die te maken krijgen met de scheiding van hun ouders. Ouders uit elkaar, heb ik dat! Lianne van Lith & Marjolein van Dorp Informatief & Ervaring  €14,95
De kaft van het boek 'mijn ouders gaan scheiden, en ik dan?'. Een boek voor kinderen van 12 tot 18 jaar die te maken krijgen met de scheiding van hun ouders.

Mijn ouders gaan scheiden. En ik dan?

Jacqueline van Swet Emoties & Ervaring

€19,00

De kaft van het boek 'Aan alle gescheiden ouders'. Een boek voor kinderen van 12 tot 18 jaar die te maken krijgen met de scheiding van hun ouders.

Aan alle gescheiden ouders

Marsha Pinedo & Petra Vollinga Ervaring

€18,95

De kaft van het boek 'uit elkaar'. Een boek voor kinderen van 12 tot 18 jaar die te maken krijgen met de scheiding van hun ouders.

Uit elkaar

Cornald Maas Ervaring

€6,90

De kaft van het boek 'hun scheiding, mijn leven'. Een boek voor kinderen van 12 tot 18 jaar die te maken krijgen met de scheiding van hun ouders.

Hun scheiding, mijn leven

Yolande de Best Ervaring

€19,99

De kaft van het boek 'thuis in twee gezinnen'. Een boek voor kinderen van 12 tot 18 jaar die te maken krijgen met de scheiding van hun ouders.

Thuis in twee gezinnen

Martine Mingelinckx Stiefgezin

€19,99